2000 Szentendre, Dumtsa Jenő u. 7.

+36 26 311 484

Művész étterem Szentendre belvárosában

Éttermünk Szentendre szívében, a Fő tértől csak egy rövid sétára, a város korábbi fő utcájában, a Dumtsa Jenő 7. szám alatt található. Patinás vidéki stílusával, romantikus kerthelyiségével, teraszával hűen adja vissza a város varázslatos ódon hangulatát. A vendéglátóhely az 1860-as években épült, és azóta nyitva áll vendégei előtt. Épülete mindig is meghatározó társasági helyszíne volt a városnak.

Egy kis történelmi betekintés Szentendre és a Művész múltjába.

Kattintson a linkre, ha szívesen elolvasná!

A Művész étterem konyhájáról

Étlapunkon megtalálhatóak a magyar konyha jellegzetes ételei, mint a Gulyásleves és a Túrógombóc, de a világkonyhából ismert és kedvelt ételeket is készítünk.

Étlapunk

Kísérleti jelleggel hoztuk létre Önkiszolgáló grillkonyhánkat, ami hamar nagy népszerűségre tett szert, ezért éttermünk állandó kínálatává vált.

Itt ehet tradicionális sült kolbászt grillezett zöldségekkel vagy salátával, de ajánlataink között szerepel különlegességünk, a kólás kenegetővel bevont BBQ oldalas, ami vendégeink egyik kedvence.

Grillkonyhánk ajánlatai

Programok a Művészben

Tavasztól őszig hétvégénként este TeraszKoncertekkel és fényfestéssel kedveskedünk vendégeinknek. A hűvösebb évszakok idején dőközönként hangulatos TeremKoncertekkel várjuk az élő zene kedvelőit.

Változatos zenei kínálat és nagyszerű előadók emelik a hangultot a vacsorához, a beszélgetéshez, vagy akár a táncra perdüléshez.

Programjaink

Hasznos információk:

- Gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus ételek

- Elviteles ételek

- Pelenkázó, Gyereksarok

- Ingyenes Wifi

- Kutyabarát étterem

Várjuk szeretettel!